Butikstyv Valgte Det Forkerte Sted På Den Forkerte Dag

Billede: pixabay

En butikstyv løb decideret ind i en uheldig oplevelse Onsdag eftermiddag i SuperBrugsen i Ringe. 

Onsdag d. 23 Juni bliver en dag der er svært at glemme for en 31- årige rumænsk mand, der blev anholdt og sigtet for tyveri i Superbrugsen i Ringe. 

Folket i SuperBrugsen havde lagt mære til den mystiske opførelse, som den rumænske mand havde. Her prøvede han at løbe ud af butikken men en iskaffe, inden han blev tacklet i forsøget på flugten. 

i følge souschefen i SuperBrugsen Jonathan Brodersen, så havde der heldigvis været en butiksdetektiv inde på samme tid som tyven og havde mistænkt to personer, hvoraf tyven var en af dem. Han blev taget med bagved, i mens de ventede på at Fyns Politi skulle ankomme til gerningsstedet. 

Dog lykkedes det den 31- årige rumæner at slippe fri bagved og løb derefter igennem butikken og hen i mod udgangen. Det skulle dog ikke være så let, for endnu engang viste det sig at det bare ikke var hans dag. Her blev han nemlig mødt af en betjent, som helt tilfældigt var inde for at handle. Betjenten fik sat en stopper for tyvens aktiviteter i butikken og han blev senere ført med på politistationen. 

Hændelsen skete klokken 16.44 i mens den anden af de to mistænkte nåede at flygte fra butikken.