Nyt Initiativ: Firmaer Skal Købe Julegaver Lokalt

Billede: Pixabay

I Ølgod og omegn har man for nyligt lanceret en ny, lokal gaveportal, som Ølgod erhvervsforening står bag. Gaveportalen skal give de lokale virksomheder større mulighed for at købe julegaver til deres ansatte lokalt. Gaveportalen er inspireret af Gavefabrikken, der er en landsdækkende service med lignende koncept. 

I portalen kan man selv vælge hvilken priskategori, man vil købe sine gaver efter. Her kan man vælge alt fra 150 kr, 300 kr, 500 kr til 800 kr. Disse priskategorier er særligt henvendt mod foreninger, der gerne vil købe en gave til frivillige.

Kirstine Faber Krog, der er udviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv, udtaler følgende: 

“Fordelen med vores nye gaveportal er, at det er lokalt, og man kan tilmed komme ned i en af forretningerne for at se, mærke og opleve gaverne, inden de køber dem”.

Der er altså gode muligheder for at støtte og handle lokalt for alle virksomheder, foreninger og organisationer, der befinder sig i eller omkring Ølgod. Forhåbentlig kan virksomhederne i Ølgod, der sælger julegaver, også forvente en større lokal omsætning, kombineret med en større kendskabsgrad til den enkelte virksomheds produkter. 

Alt i alt en lille solstrålehistorie fra det jyske, der værner om det lokale sammenhold og meget vigtige erhvervsliv, der er med til at holde liv og gang i alle de mindre byer. 

Tak for støtten

Vi sender et stort tak til Classic Room, der har støttet artiklen økonomisk. Besøg dem her: https://classicroom.dk/

 
Erhverv Salget af parcelhusgrunde boomer i Varde

Drømmer du om at bygge hus i Varde Kommune? Ja, så er du langt fra den eneste, der gør det. Salget af parcelhusgrunde går kun en vej i Varde Kommune -…

Erhverv Lokal Landmand fejrer 50 år

50 års hårdt arbejde er både en hård og sjælden disciplin i dagens Danmark. Ikke desto mindre, så er dette tilfældet for Godtfred Møller Kristensen, d…

Erhverv Bundfradraget på Sommerhusudlejning stiger med 43%

Har du et sommerhus?  Står du og skal udleje sommerhus, eller overvejer det, så er der godt nyt. Det er blevet endnu mere lukrativt at have et …