Farvel Til Paul Cunningham

Billede: Pexels.com

Fastfoodkæden McDonald's kunne i går afsløre at deres tredje signatur burger Homestyle, ikke bliver med vores Paul Cunningham. 

Befolkningen fra Hennestations by har kunne være stolte af at sige at man har en Michelin restaurant i sådan en lille by. Selvom det blot er en kro, så kan kroens mad sagtens hamle op med de store restauranter. Køkkenchefen Paul Cunningham fra Henne Kro har i de sidste par måneder samarbejdet med verdens største fastfoodkæde om at lave to af deres signatur burger, nemlig Homestylen. 

Den første homestyle burger under samarbejdet, blev homestyle bearnaise. En burger lige for danskerne, som er så ellevilde med bearnaise. Så ellevilde at et par dage efter at burgeren blev lanceret, skulle McDonald's desværre melde den udsolgt, da man slet ikke havde regnet med at skulle lange så mange over disken. 

Dog gik der ikke lang tid før, at kunderne atter igen kunne få burgeren. 

I løbet af et par måneder efter homestyle bearnaise, blev homestyle sticky lemon chicken lanceret. Hvis der ikke var nogen der kendte til den forrige homestyle, så kommer man i hvert fald heller ikke til at huske den, for hometyle sticky lemon chicken, slog alle burger af banen.

Efter de to store succes burgere, kommer der desværre ikke en tredje fra Paul Cunningham. Det så man da McDonald's annoncerede en ny homestyle burger, denne gang med kokken Henrik Jyrk. 

Denne artikel er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra avxperten. Der kan du købe et sortiment fra yoghurtmaskine. Vha. avxperten overlever denne hjemmeside.

 
Kultur Varde kommune skærer ned for testkapaciteten

Halvdelen af befolkningen er nu vaccineret, enten med deres første eller andet stik. Derfor forbereder Varde kommune nu på en nedskæring af de lokale …

Kultur Næsbjerg har programmet for kulturugen på plads

Næsbjerg har programmet for 2020 udgaven af Næsbjerg Kulturuge på plads. Årets kulturuge finder sted fra den 23. oktober og frem til og med den 1. nov…